Skip to main content

وکیل طلاق توافقی | طلاق توافقی

طلاق توافقی ، وکیل طلاق توافقی چه کسی است؟ ما در این آگهی راجع به طلاق توافقی صحبت خواهیم کرد و شرایط و قوانین مرتبط با آن را بیان می کنیم. اگر تمایل دارید راجع به طلاق توافقی اطلاعات کسب کنید و با وکیل طلاق توافقی آشنا شوید تا پایان این آگهی همراه ما باشید. همه ی اطلاعات مربوط به وکیل طلاق توافقی در این آگهی درج شده است.


طلاق توافقی :


طلاق توافقی، طلاق چیست؟ طلاق ابزاری برای جدایی زن و مرد از یکدیگر و تمام شدن زندگی زناشویی می باشد. کلمه ی طلاق از نظر لغوی به معنای رها شدن و آزادی می باشد. با جاری شدن خطبه ی طلاق همه ی حقوق و تکالیفی که به عهده ی زوجین بوده است از بین می رود. جدا شدن از همسر کار درستی نیست اما در بعضی مواقع نیز افراد توانایی ادامه ی زندگی را ندارند و مجبور می شوند طلاق بگیرند. به همین دلیل قوانینی مرتبط با طلاق وضع شده است که وکیل طلاق توافقی از همه ی آنها مطلع می باشد. قوانینی که برای طلاق وجود دارد باعث نظم بخشیدن به مراحل طلاق می شود. بیشتر قوانین مربوط به طلاق براساس قواعد فقهی قرار داده شده اند. طلاق در زبان عربی به معنای گشودن گره می باشد. طلاق انواع مختلفی دارد که با توجه به شرایط زندگی زوجین و با صلاح دید وکیل طلاق توافقی یکی از آن راه ها انتخاب می شود. طلاق در ایران در دادگاه های خانواده بررسی و با کمک وکیل طلاق توافقی انجام می گیرد. اگر دوست دارید درباره ی طلاق توافقی اطلاعات کسب کنید می توانید به سایت طلاق توافقی مراجعه کرده و با وکیل طلاق توافقی در ارتباط باشید.


سایت طلاق توافقی :


سایت طلاق توافقی، این روزها با توجه به مسائل مختلفی از جمله اختلافات مذهبی، فرهنگی، مشکلات اقتصادی، خیانت، اعتیاد، ناسازگاری های جنسی، مشکلات روحی روانی، دخالت های بی جای اطرافیان، تفاوت سنی زیاد و... آمار طلاق افزایش بسیار زیادی داشته است. افرادی که احساس می کنند توانایی ادامه ی زندگی مشترک را ندارند و تصمیم گرفته اند جدا شوند می توانند از طریق طلاق توافقی و با کمک وکیل طلاق توافقی کارهای طلاق خود را انجام دهند. افرادی که می خواهند به صورت توافقی از همسر خود جدا شوند باید اطلاعات کاملی از طلاق توافقی داشته باشند و وکیل طلاق توافقی می تواند کامل ترین اطلاعات را در اختیار آن ها قرار دهد. ما در این آگهی شما را با شرایط طلاق توافقی آشنا خواهیم کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت طلاق توافقی مراجعه کنید.


مهریه در طلاق توافقی :


مهریه در طلاق توافقی، یکی از حقوق مالی که پس از جاری شدن خطبه ی عقد و ازدواج به زن تعلق می گیرد مهریه می باشد. مهریه از زمان های بسیار دور رواج داشته است و همه ی ما با آن آشنایی داریم. مهریه ای که تعیین می شود پس از عقد به زن تعلق می گیرد و زن می تواند هر زمانی که بخواهد آن را مطالبه کند. مهریه نیز دو نوع دارد که شامل مهریه عندالمطالبه و مهریه عندالاستطاعه می باشد که حکم هر یک از آن ها با یکدیگر متفاوت است. همانطور که در قسمت بالا گفته شد طلاق انواع مختلفی دارد و حکم مهریه نیز در هر کدام از آنها متفاوت می باشد. یکی از انواع طلاق، طلاق توافقی می باشد که با کمک وکیل طلاق توافقی صورت می گیرد. در طلاق توافقی زوجین با رضایت شخصی به دادگاه خانواده مراجعه می کنند و از یکدیگر جدا می شوند. از آن جایی که طلاق توافقی با توافق زوجین می باشد، مهریه نیز به توافق طرفین بستگی دارد. در طلاق توافقی زوجه می تواند مهریه ی خود را ببخشد یا آن را به صورت کامل دریافت کند. در بعضی مواقع مهریه در ازای طلاق یا حضانت فرزندان بخشیده می شود، یا به صورت کامل دریافت می شود. اگر زوج توانایی پرداخت مهریه را نداشته باشد مهریه قسط بندی می شود. در طلاق توافقی محدودیتی در زمینه ی مهریه وجود ندارد و دادگاه و وکیل طلاق توافقی نیز به توافق زن و مرد اهمیت می دهند. مهریه قسطی در طلاق توافقی نیز شرایط و قوانینی دارد که با مراجعه به سایت طلاق توافقی و کمک گرفتن از وکیل طلاق توافقی می توانید از آن ها مطلع شوید.


مراحل طلاق توافقی :


مراحل طلاق توافقی، طلاق توافقی نیز مانند انواع مختلف طلاق قوانین و مراحل مختلفی دارد. در طلاق توافقی طرفین به دلایل مختلف تصمیم به جدایی می گیرند و برای انجام اقدامات لازم به دادگاه مراجعه می کنند و از وکیل طلاق توافقی کمک می گیرند. با توجه به اسم این طلاق همه چیز به صورت توافقی انجام می گیرد. در طلاق توافقی زن و شوهر درباره ی همه ی امور مثل مهریه، نفقه، حضانت فرزندان، جهیزیه، نحوه ملاقات فرزندان و... به توافق می رسند و معمولا این توافق ها برای رسیدن هر چه زودتر به اهدافشان (با کمک وکیل طلاق توافقی) می باشد. یکی از مهم ترین مدارک برای طلاق توافقی گواهی عدم سازش زوجین می باشد. دادگاه برای طلاق توافقی همه ی توافقات انجام شده را در گواهی عدم امکان سازش ذکر می کند. مدت زمان طی کردن مراحل طلاق توافقی تا زمان صدور حکم طلاق اگر با کمک وکیل طلاق توافقی باشد یک ماه و اگر بدون وکیل طلاق توافقی باشد 3 تا 4 ماه زمان می برد. افرادی که می خواهند خیلی سریع کارهای طلاق را انجام دهند باید از وکیل طلاق توافقی کمک بگیرند. برای اطلاع از مراحل طلاق توافقی به سایت طلاق توافقی مراجعه کنید.


طلاق توافقی چطوریه؟


طلاق توافقی چطوریه؟ طلاق توافقی یکی از انواع طلاق می باشد که شرایط خاصی دارد. در طلاق توافقی زن و مرد باید تمایل داشته باشند از یکدیگر جدا شوند. طلاق توافقی همانطور که گفته شد با توافق زوجین انجام می گیرد. برای مثال زن و شوهر در مورد مسائلی مثل: مهریه، نفقه، جهیزیه، حضانت فرزندان و... توافق می کنند و با رضایت کامل تصمیم به طلاق می گیرند. این زوجین معمولا به دادگاه های خانواده مراجعه کرده و درخواست طلاق توافقی می دهند. زوجی که می خواهند به صورت توافقی جدا شوند معمولا طی چند جلسه با مشاورین خانواده صحبت می کنند، تعداد این جلسات با توجه به وضعیت زوجین بین 1 تا 5 جلسه می باشد. در صورتی که پس از طی کردن جلسات مشاوره، زوجین برای طلاق مصمم باشند درخواست آن ها در خدمات الکترونیک قضایی ثبت شده و به دادگاه خانواده ارسال می شود. پس از مدتی دادخواست توسط دادگاه خانواده بررسی شده و رای صادر می شود. پس از صدور رای زوجین تا سه ماه فرصت دارند به دفاتر رسمی طلاق مراجعه کرده و طلاق را رسمی کنند. همانطور که در قسمت بالا گفته شد طلاق توافقی توسط وکیل بین 10 تا 30 روز انجام می شود و اگر طلاق بدون کمک وکیل انجام شود 3 تا 4 ماه طول می کشد.


طلاق توافقی در محضر :


طلاق توافقی در محضر، همه ی افراد برای طلاق ابتداء باید به دادگاه خانواده مراجعه کنند. طلاق حتی اگر توافقی و با میل طرفین باشد نیز در محضر بدون گواهی طلاق انجام نمی شود. بعضی از افراد تصور می کنند همانطور که ازدواج در دفترهای رسمی ازدواج انجام می شود، طلاق نیز در این دفاتر ثبت می شوند اما این تصور کاملا اشتباه می باشد. محضر فقط در صورتی که زوجین گواهی طلاق از دادگاه را به همراه داشته باشند می تواند خطبه طلاق را جاری کند. در نتیجه طلاق توافقی نیز فقط با مراجعه به دادگاه و دریافت حکم طلاق و گواهی عدم سازش امکان پذیر می باشد. صدور و ثبت طلاق بدون حکم دادگاه تخلف محسوب می شود. در صورتی که قصد دارید به صورت توافقی از همسر خود جدا شوید پس از مراجعه به دادگاه می توانید به مرکز طلاق توافقی در محضر مراجعه کنید.


وکیل طلاق توافقی :


وکیل طلاق توافقی، بسیاری از ما اطلاع داریم وکلا در زمینه های مختلفی فعالیت می کنند. برای مثال هر وکیل می تواند با توجه به تخصص و علاقه ی خود در زمینه ی مسائل خانواده، طلاق، دیه و... فعالیت کند. یکی از شاخه هایی که وکیل در آن فعالیت می کند، طلاق توافقی می باشد. وکیل طلاق توافقی با تجربه ای که طی سال ها فعالیت خود کسب کرده است می تواند به پرونده ی طلاق توافقی رسیدگی کرده و در کوتاه ترین زمان شما را به نتیجه ی مطلوب برساند. توافقات انجام شده در طلاق توافقی می تواند سرعت انجام کارها را افزایش دهد. همه ی افرادی که قصد دارند به صورت توافقی طلاق بگیرند اما وقت و حوصله ی مراجعه به مراکز قضایی و دادگاه خانواده را ندارند می توانند از طریق وکیل طلاق توافقی کارهای خود را پیش ببرند. همانطور که در مطالب قبل گفته شد طلاق توافقی ممکن است کمی زمان بر باشد، اما اگر طلاق توافقی توسط وکیل طلاق توافقی انجام شود خیلی سریع انجام می شود. وکیل طلاق توافقی علاوه بر انجام کارهای طلاق می تواند شما را راهنمایی کند و به شما مشاوره بدهد. شماره هایی که در این آگهی مشاهده می کنید متعلق به وکیل طلاق توافقی می باشد.


طلاق توافقی در سال 1400 :


طلاق توافقی در سال 1400، طلاق توافقی نیز مثل دیگر طلاق ها شرایط و قوانینی دارد که در این آگهی به آن ها اشاره کردیم. امروزه با توجه به افزایش بسیار زیاد آمار طلاق قوانین طلاق نسبت به گذشته سخت گیرانه تر شده است. برای اطلاع از مراحل طلاق توافقی در سال 1400 به سایت طلاق توافقی مراجعه کنید. امیدواریم با مطالعه ی این مطلب اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت کرده باشید.

افزودن به علاقه مندی ها

منطقه

تهران
نشانی

موقعیت