Skip to main content

دستگاه تیرچه صنعتی

دستگاه تیرچه صنعتی ، آیا می دانید دستگاه تیرچه صنعتی چیست؟ اگر مشغول فعالیت در صنعت ساختمان سازی باشید، حتما این دستگاه را می‌شناسید. دستگاه تیرچه صنعتی سرعت تولید تیرچه را افزایش می‌دهد. در گذشته برای تولید تیرچه ها از روش دستی استفاده می‌شد. اما امروزه تیرچه ها را با دستگاه اتوماتیک می‌سازند. فرایند تولید خرپای تیرچه دستگاه تیرچه صنعتی به صورت مکانیزه انجام می‌شود. 

به طور کلی تیرچه ها جزو مهم‌ترین مصالح ساختمانی به شمار می‌روند و بیشتر مواد تشکیل دهنده آنها شامل فولاد و بتن می‌شوند. انواع مختلفی تیرچه وجود دارند که از آن جمله می‌توان تیرچه های بتنی، فلزی، صنعتی، سفالی و... را نام برد.


تیرچه صنعتی چیست؟ 

تیرچه صنعتی یکی از انواع تیرچه ها است که کاربرد زیادی در ساختمان‌سازی دارد. در واقع تیرچه صنعتی ، نوعی تیرچه بتنی است که به روش صنعتی تولید می‌شود. برای ساخت این محصول از دستگاه تیرچه صنعتی استفاده می‌کنند. در این آگهی می‌خواهیم شما را با دستگاه تیرچه صنعتی آشنا کنیم. با ما همراه باشید. 

دستگاه تیرچه صنعتی 

دستگاه تیرچه صنعتی برای تولید انواع تیرچه در ابعاد مختلف به کار می‌رود. یعنی با استفاده از این دستگاه می‌توان انواع تیرچه ها را با طول و عرض دلخواه تولید کرد. دستگاه تیرچه صنعتی هزینه های جانبی را کاهش می‌دهد. علاوه براین باعث افزایش بهره وری و تولید می‌شود. به کمک این دستگاه می‌توان میزان دورریز میلگرد و سایر مصالح را کاهش داد.

هنگامی که از دستگاه تیرچه صنعتی استفاده می‌کنید، سطح کیفیت تیرچه و میزان مقاومت آن افزایش پیدا می‌کنند. اگر به دنبال کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری در فرایند تولید تیرچه هستید، یک دستگاه تیرچه صنعتی می‌تواند به شما کمک کند. برای تهیه دستگاه تیرچه صنعتی با شماره های درج شده در آگهی تماس بگیرید. 

خرید دستگاه تیرچه صنعتی

خرید دستگاه تیرچه صنعتی به شما کمک می‌کند تا انواع تیرچه را با سرعت و دقت بیشتری تولید کنید. تیرچه هایی که با استفاده از دستگاه های اتوماتیک ساخته می‌شوند، با تیرچه های سنتی متفاوت هستند

تفاوت تیرچه سنتی (دستی) و تیرچه صنعتی چیست؟ باید بدانید که این تیرچه ها از نظر نوع اتصال، هزینه های اجرایی، میزان خطا در تولید، وجود یا عدم وجود تقارن و سرعت تولید، قدرت تحمل بار، پیوستگی، فرایند کنترل کیفیت، قیمت و نحوه حمل و نقل با هم متفاوت هستند. 

- نوع اتصال 

تیرچه های سنتی (دستی) به وسیله جوش قوس الکتریکی به هم متصل می‌شوند. در حالی که اتصال تیرچه های صنعتی به وسیله جوش نقطه ای است.

 - هزینه های اجرایی

در هنگام ساخت تیرچه صنعتی از بتن کمتری استفاده می‌شود. به همین علت هزینه تولید این نوع تیرچه کاهش پیدا می‌کند. از طرف دیگر مکانیزه بودن دستگاه تیرچه صنعتی هم باعث کاهش نیروی انسانی و هزینه های دستمزد می‌شود. 

- میزان خطا 

طبیعی است که میزان خطای موجود در روش تولید دستی بیشتر از روش صنعتی است؛ چرا که احتمال بروز خطای انسانی بیشتر از دستگاه می‌باشد. 

- وجود یا عدم وجود تقارن

کاهش دقت در تولید تیرچه های دستی باعث می‌شود در اغلب مواقع نامتقارن باشند. این مسئله زمینه پیچش آنها را فراهم می‌کند. در حالی که میزان خطا در ساخت تیرچه صنعتی کمتر است. این امر موجب تقارن تیرچه و تعادل نیروهای داخلی می‌شود. در نتیجه پیچشی در تیرچه صنعتی رخ نمی‌دهد. 

- سرعت تولید 

حتما می ‌دانید که تولید به روش اتوماتیک نسبت به روش دستی، با سرعت بیشتری انجام می‌شود. بنابراین سرعت تولید محصولات با دستگاه تیرچه صنعتی بیشتر از حالت دستی است.  

- قدرت تحمل بار

عدم تقارن در تیرچه های دستی موجب از بین رفتن اتصال بین میلگرد و بال فوقانی می‌شود. بر اثر این اتفاق، تیرچه نمی‌تواند وزن بار را تحمل کند. اما در مورد تیرچه صنعتی حتی اگر عدم تقارن اتفاق بیفتد، اتصال حفظ می‌شود و قدرت تحمل بار از بین نمی‌رود.

- پیوستگی موجود در تیرچه

یکی دیگر از تفاوت‌های این دو نوع تیرچه به پیوستگی آنها مربوط می شود. یعنی برای افزایش طول تیرچه سنتی، باقیمانده زیگزاگ ها را به هم متصل می‌کنند. این کار به وسیله جوش سر به سر صورت می‌گیرد و موجب عدم پیوستگی در این نوع تیرچه می‌گردد. در مورد تیرچه صنعتی، از میلگرد کلاف عرضی استفاده می‌شود. به این ترتیب پیوستگی موجود در طول و اندازه تیرچه حفظ می‌شود.

- کنترل کیفیت

تیرچه های دستی و صنعتی از نظر کنترل کیفیت با هم فرق دارند. هنگام ساخت تیرچه با دستگاه تیرچه صنعتی باید یک نفر به عنوان ناظر کنترل کیفیت در کارگاه حضور داشته باشد. اما حضور چنین فردی برای ساخت تیرچه دستی الزامی نیست. 

- قیمت

قیمت تیرچه صنعتی به علت کاهش قطر، استفاده از میلگرد کلاف و کاهش هزینه های اتلاف میلگرد کاهش پیدا می‌کند. 

- حمل و نقل

تیرچه های صنعتی وزن کمی دارند. به همین علت به راحتی می‌توان آنها را جابجا کرد. برای خرید دستگاه تیرچه صنعتی فقط کافی است تا با شماره های درج شده در آگهی تماس بگیرید. 

تیرچه صنعتی بهتر است یا تیرچه سنتی؟

با توجه به مطالبی که گفتیم حتما متوجه پاسخ این سوال شده اید. به مرور زمان، محبوبیت تیرچه صنعتی افزایش پیدا کرد. چرا که نسبت به تیرچه دستی مزایای بیشتری دارد. امروزه بسیاری از سازندگان و کارفرمایان در ساختمان‌ها از تیرچه صنعتی استفاده می‌کنند. این نوع تیرچه از نظر ساخت و ساز، قیمت و حتی کیفیت بهتر از تیرچه دستی است و تاثیر بسزایی در کاهش هزینه ها دارد. 

فروش دستگاه تیرچه صنعتی

دستگاه تیرچه صنعتی مدل‌های مختلفی دارد که از نظر امکانات و قابلیت‌ها با هم تفاوت دارند. برای طراحی این دستگاه ها از فناوری‌های روز دنیا استفاده شده است. کیفیت بالا، کاربری ساده، گارانتی دستگاه و ارائه خدمات پس از فروش جزو مزایای خرید دستگاه تیرچه صنعتی به شمار می‌روند. هنگام فروش دستگاه تیرچه صنعتی توضیحاتی درباره دستگاه و نحوه کار آن ارائه می‌شود. این دستگاه ها مجهز به ترانسفورمر هستند. به همین دلیل میزان مصرف برق آنها کاهش پیدا می‌کند و قطعات مصرفی حذف می‌شوند. وجود کنترلرها هم شرایطی را فراهم می‌کند تا به بالاترین کیفیت جوش دست پیدا کنید. 

فروش دستگاه تیرچه زن صنعتی 

فروش دستگاه تیرچه زن صنعتی ، با قیمت مناسبی انجام می‌شود. به وسیله دستگاه های تیرچه زن صنعتی اتوماتیک می‌توان تیرچه های شاخه ای و کلاف تولید کرد. علاوه براین با استفاده از تیرچه ها، خرپا تیرچه صنعتی ساخته می‌شود. این سازه که می‌تواند وزن ساختمان ها، پل ها و بناهای دیگر را تحمل کند، به شکل مثلث است. برای اتصال تیرچه های صنعتی از جوش نقطه ای استفاده می‌کنند. به این ترتیب مقاومت سقف را افزایش می‌دهند. از طریق شماره های موجود در آگهی می‌توانید با مرکز فروش دستگاه تیرچه زن صنعتی تماس بگیرید.

تولید کننده دستگاه تیرچه صنعتی 

تولید کننده دستگاه تیرچه صنعتی مدل ‌های مختلفی از دستگاه تیرچه صنعتی را تولید و روانه بازار می‌کند. استفاده از دستگاه تیرچه صنعتی مزایای زیادی دارد. 

تیرچه های صنعتی نقش مهمی در تامین مقاومت سازه‌ها و ایفای نقش ستون‌ها دارند. امروزه برای ساخت این نوع تیرچه از دستگاه تیرچه صنعتی استفاده می‌کنند. 
در این قسمت به مزایای استفاده از دستگاه تیرچه صنعتی اشاره می‌کنیم.

1- در ساخت تیرچه صنعتی نسبت به تیرچه دستی از بتن کمتری استفاده می‌شود. به همین علت وزن نهایی سازه کاهش می‌یابد. 
2- با استفاده از دستگاه تیرچه صنعتی، هزینه نهایی ساخت تیرچه کاهش پیدا می‌کند. 
3- تیرچه ها را می‌توان به راحتی در تناژ بالا ذخیره سازی کرد.
4- امکان صادرات تیرچه وجود دارد.
5- می‌توان با استفاده از این روش، سقف سبک تولید کرد.
6- به کمک دستگاه تیرچه صنعتی می‌توان میلگردهای بالایی و پایینی تیرآهن را به صورت یکپارچه ساخت. 
7- به علت افزایش سرعت تولید، در وقت صرفه جویی می‌شود. 
8- محصول نهایی کیفیت بالایی دارد. افزایش کیفیت باعث می‌شود قیمت تیرچه مقرون به صرفه باشد. 
9- دستگاه تیرچه صنعتی شرایط تولید حجم انبوهی از تیرآهن صنعتی را فراهم می‌کند. 
10- برای رفع عیوب می‌توان اقدام به نصب میلگردهای تقویت کننده مجهز به جوش نقطه ای نمود. 
11- یکی از مزایای استفاده از دستگاه تیرچه صنعتی ، امکان کنترل کیفیت محصول نهایی در هر مرحله است. 

برای ارتباط با تولیدکننده دستگاه تیرچه صنعتی و بهره مندی از مزایای تیرچه صنعتی با شماره های موجود در آگهی تماس بگیرید.

اجزای تیرچه صنعتی 

تیرچه صنعتی از 4 قسمت میلگرد بالایی، میلگرد پایینی، میلگرد عرضی و بتن پاشنه تشکیل شده است. 
- میلگرد بالایی ممکن است به صورت گرم نورد دیده یا سرد نورد دیده باشد. این میلگرد فاقد نقش مقاومتی است و وظیفه دارد تنش‌های حرارتی را کنترل کند. 
- میلگرد پایینی از نوع سرد نورد دیده یا گرم نورد دیده و آجدار است. این میلگرد به تعداد 2 عدد در خرپا وجود دارد. 
- میلگرد عرضی همان تیرچه صنعتی است که به حالت ساده یا آجدار است. این میلگرد اگر از نوع گرم نورد دیده باشد، باید حداقل 4 میلی‌متر قطر داشته باشد. اما در صورتی که از نوع سرد نورد دیده باشد، این عدد باید حداقل 6 میلی‌متر باشد. 
- بتن پاشنه یکی از اجزای تیرچه صنعتی است که به عنوان تکیه‌گاهی برای بلوک ها عمل می‌کند. این قسمت نقشی در مقاومت سازه ندارد. فایده استفاده از بتن پاشنه این است که در زمان بتن‌ریزی سقفی نیازی به قالب بندی زیر تیرچه نیست. 

قیمت دستگاه تیرچه صنعتی 

قیمت دستگاه تیرچه صنعتی به نوع دستگاه و برند آن، کشور سازنده، فناوری به کار رفته در ساخت دستگاه، امکانات و قابلیت های دستگاه تیرچه صنعتی ، تعداد متعلقات آن و... بستگی دارد. 
قیمت تیرچه صنعتی هم تحت تاثیر عواملی مانند دستمزد، خرید الکترود، هزینه های انرژی، متراژ و ابعاد تیرچه، وزن و کیفیت تیرچه است. البته روش خرید (حضوری یا اینترنتی) و محل خرید هم روی قیمت تیرچه صنعتی موثر هستند. 

قیمت دستگاه تولید تیرچه

قیمت دستگاه تولید تیرچه در مدل‌های مختلف یکسان نیست. قیمت دستگاه های تمام اتوماتیک بیشتر از سایر مدل‌ها است. هر چقدر فناوری و امکانات دستگاه بیشتر و پیشرفته‌تر باشد، طبیعتا قیمت آن هم بیشتر می‌شود. برای اطلاع از قیمت دقیق دستگاه تولید تیرچه با شماره های موجود در آگهی تماس بگیرید.

قیمت دستگاه تیرچه صنعتی تمام اتوماتیک 

قیمت دستگاه تیرچه صنعتی تمام اتوماتیک ، یکی از مهم‌ترین وسایلی که در صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرد، دستگاه تیرچه صنعتی است. با استفاده از این دستگاه می‌توان میلگردهایی را تولید کرد که برای مسلح کردن بتن در ساختمان‌سازی به کار می‌روند. برای استعلام قیمت دستگاه تیرچه صنعتی تمام اتوماتیک با شماره های ثبت شده در آگهی تماس بگیرید. 

قیمت دستگاه تیرچه صنعتی کلاف  TM7000

قیمت دستگاه تیرچه صنعتی کلاف  TM7000 ، یکی از مدل‌های دستگاه تیرچه صنعتی، tm7000 است. بوسیله این دستگاه می‌توان تیرچه هایی با قطر 16-8 را با استفاده از میلگرد کلاف تولید کرد. حداکثر سرعت تولید به 25 متر در دقیقه می‌رسد. قسمت زیگزاگ‌زن دستگاه دارای موتور و مکانیزم اهرمی است. این قسمت با فناوری‌های روز دنیا مطابقت دارد. دستگاه تیرچه صنعتی کلاف  TM7000 دارای بخشی به نام ایستگاه جوش می‌باشد. در این قسمت، 4 عدد اتوگان و ترانس جوش وجود دارند. به این ترتیب در هر مرحله 4 جوش انجام می‌شود. در نتیجه سرعت تولید افزایش می‌یابد.

قیمت دستگاه تیرچه صنعتی TM3500

قیمت دستگاه تیرچه صنعتی TM3500 ، مدل دیگری از دستگاه تیرچه زن وجود دارد که با نام دستگاه تیرچه صنعتی tm3500 شناخته می‌شود. این دستگاه می‌تواند بوسیله میلگرد شاخه از قطر 16-8 ، تیرچه تولید کند. قابلیت دیگر دستگاه به توانایی آن در تولید تیرچه با میلگرد کلاف از قطر 12-8 مربوط می‌شود. اگر تصمیم دارید در کارگاه خود با استفاده از میلگرد شاخه ای و میلگرد کلاف، تیرچه تولید کنید، می‌توانید دستگاه تیرچه صنعتی tm3500 را خریداری کنید. برای اطلاع از موجودی و قیمت دستگاه تیرچه صنعتی TM3500 با شماره های موجود در آگهی تماس بگیرید. 

قیمت دستگاه تیرچه صنعتی TM5000

قیمت دستگاه تیرچه صنعتی TM5000 ، یکی از مدل‌های دستگاه تیرچه صنعتی که برای تولید تیرچه از میلگرد کلاف استفاده می‌کند، دستگاه تیرچه صنعتی TM5000 است. بوسیله این دستگاه می‌توان با میلگرد کلاف (از قطر 12-8) تیرچه تولید کرد. سرعت تولید این محصول در بیشترین حالت، 16 متر در دقیقه است. اگر می‌خواهید در یک شیفت کاری بیش از 2000 متر محصول تولید کنید، این دستگاه گزینه مناسبی است. 

قیمت دستگاه تیرچه صنعتی TM2500 

قیمت دستگاه تیرچه صنعتی TM2500 ، این دستگاه به وسیله میلگرد شاخه از قطر 16-8 می‌تواند تیرچه تولید کند دستگاه تیرچه صنعتی TM2500 ، گزینه مناسبی برای کارگاه هایی است که با استفاده از میلگرد شاخه ای، تیرچه تولید می‌کنند. کیفیت بالا در کنار قیمت مناسب دستگاه تیرچه صنعتی TM2500 باعث شده است تا خرید این دستگاه مقرون به صرفه باشد.

کارگاه هایی که از این دستگاه استفاده می‌کنند، برای تولید تیرچه به فضای زیادی نیاز ندارند. همچنین با کمترین مقدار برق می‌توانند تیرچه تولید کنند. برای اطلاع از قیمت دستگاه تیرچه صنعتی TM2500 با شماره های درج شده در آگهی تماس بگیرید. 

دستگاه تیرچه صنعتی دست دوم

دستگاه تیرچه صنعتی دست دوم در صنعت ساختمان سازی کاربرد زیادی دارد. البته نکته مهم درباره این دستگاه، کیفیت ساخت آن است. موادی که برای ساخت دستگاه تیرچه صنعتی دست دوم مورد استفاده قرار گرفته‌اند، اهمیت زیادی دارند. هر چقدر کیفیت ساخت دستگاه تیرچه صنعتی دست دوم بالاتر باشد، دوام و ماندگاری دستگاه افزایش پیدا می‌کند. 

قیمت دستگاه تیرچه صنعتی دست دوم

قیمت دستگاه تیرچه صنعتی دست دوم رقم ثابتی نیست. دستگاه تیرچه صنعتی انواع مختلفی دارد که از نظر امکانات، جنس، ویژگی‌ها و... با هم تفاوت دارند. به همین علت قیمت دستگاه تیرچه صنعتی دست دوم یکسان نیست. به دلیل یکسان نبودن قیمت دستگاه های تولید شده در کارگاه های تولید تیرچه صنعتی، این محصول با قیمت‌های مختلفی عرضه می‌شود. 

دستگاه تیرچه صنعتی تراس 

دستگاه تیرچه صنعتی تراس در مدل‌های مختلفی تولید می‌شود. برخی از مدل‌های دستگاه تیرچه صنعتی تراس شامل مدل‌های تراس 100، 125، 150، 175، 200، 300، 400، 500 و 700 می‌شوند. این دستگاه ها از امکانات مختلفی برخوردارند. در ساختار دستگاه تیرچه صنعتی truss یک سیستم تنظیم کننده ارتفاع وجود دارد که به صورت اتوماتیک کار می‌کند.

از دیگر امکانات و قابلیت‌های دستگاه تیرچه صنعتی تراس می‌توان به قابلیت برنامه ریزی طول و تعداد خرپای تیرچه، برقراری ارتباط با دستگاه تیرچه از طریق اینترنت و امکان تنظیم جوش اتوماتیک اشاره کرد. متعلقات دستگاه هم شامل دستگاه های کلاف بازکن، صاف‌کن رولیکی، روتاری سه تایی، دستگاه تولید زیگزاگ، گان‌های جوش و قیچی هیدرولیک و... می‌شوند.

فرایند تولید در دستگاه تیرچه صنعتی 

ساخت تیرچه صنعتی توسط دستگاه در چند مرحله انجام می‌شود. 
1- مخلوط کردن مواد اولیه (شن، سیمان، آب و مواد پودری) با نسبت های مشخص برای تولید موادی با خواص مطلوب
2- انتقال مواد به دستگاه تیرچه ساز
3- فشرده سازی و فرم‌دهی مواد با استفاده از فشار هیدرولیک یا بخار 
4- استفاده از قالب‌های مختلف برای ساخت تیرچه 
5- قرارگیری مخلوط در یک محیط مرطوب به منظور تشکیل و سخت شدن مواد 
6- انتقال رطوبت به تیرچه ها (این امر باعث تشکیل کریستال و افزایش سختی و مقاومت تیرچه ها می‌شود.)
7- آماده شدن تیرچه های صنعتی برای استفاده در ساختمان‌ها 
مدت زمانی که فرایند تولید تیرچه طول می‌کشد به نوع و فرمولاسیون مواد بستگی دارد.

نکات مهم درباره تولید تیرچه 

در هنگام تولید انواع تیرچه باید ضوابط و مقررات مندرج در استاندارد ملی ایران به شماره 1-2909 تحت عنوان تیرچه های مورد استفاده در سقف های تیرچه و بلوک – مشخصات و روش آزمایش رعایت شوند. برای مثال عرض پاشنه بتنی باید حداقل 10 سانتی‌متر باشد. همچنین، برای اینکه بتن به راحتی ریخته شود، باید ارتفاع بتن پاشنه بسیار زیاد باشد. نکته دیگر این است که سطح زیرین بلوک در هنگام نصب باید با سطح زیر تیر همتراز شود. فاصله بین دو بلوک در دو طرف عرض تیر باید حداقل 6.5 سانتی متر باشد.  

دستگاهی که مشاهده می فرمایید

دستگاه تیرچه صنعتی 
با سرعت عمل 7متر در دقیقه
با قابلیت تنظیم ارتفاع از 20 الی 35 سانت
میلگرد زیگزال از 4 الی 6
میلگرد بالا و پایین از 8 الی 16
شیر الات فستو المانی
بهترین ترانس ایرانی
ریل لینیر
با میز راهنما
با نصب و آموزش رایگان و یک سال گارانتی
در خدمت هموطنان عزیز هستیم.

افزودن به علاقه مندی ها

منطقه

تبریز
نشانی

موقعیت