Skip to main content

تعمیرات گیربکس اتوماتیک در حکیمیه

تعمیرات گیربکس اتوماتیک در حکیمیه ، گیربکس چیست؟ ممکن است این سوالی باشد که برای افرادی که صاحب ماشین هستند پیش آمده باشد. در این مطلب می توانید اطلاعاتی درباره گیربکس ها و چگونگی کارکرد آنها کسب کنید.


تعمیرات گیربکس اتوماتیک در حکیمیه:


تعمیرات گیربکس اتوماتیک در حکیمیه، ساختمان یک خودرو را در نظر بگیرید. در هر ماشین یک موتور وجود دارد و چهار چرخ که روی بدنه سوار شده است. موتور و چرخ ها اصلی ترین اجزاء تشکیل دهنده خودروها هستند. گیربکس ها رابطی بین این اجزاء ماشین هستند، در واقع گیربکس رابط بین موتور ماشین و چرخ های ماشین می باشند. گیربکس ها نیروی تولیدی در موتور ماشین را به چرخ های ماشین انتقال می دهند. عامل اصلی حرکت ماشین نیز نیرویی است که توسط گیربکس از موتور به چرخ ها منتقل می شود. در واقع وظیفه اصلی گیربکس منتقل کردن قدرت از یک منبع چرخان به بخش دیگر می باشد. اگر در محدوده حکیمیه به دنبال تعمیرگاه گیربکس هستید می توانید به تعمیرات گیربکس اتوماتیک در حکیمیه مراجعه کنید.


تعمیرگاه گیربکس در حکیمیه:


تعمیرگاه گیربکس در حکیمیه، در ادامه به توضیح چگونگی کارکرد و ساختمان گیربکس می پردازیم. در گیربکس ها تعدادی چرخ دنده وجود دارد که روی یکدیگر سوار هستند. میزان قدرت انتقالی از موتور ماشین به چرخ ها با توجه به فعالیت این چرخ دنده ها می باشد. سرعت خودرو به وسیله فعالیت این چرخ دنده ها تعیین می شود. هر یک از چرخ دنده ها نشان دهنده یکی از دنده های روی دسته دنده خودرو می باشند. با عوض کردن دنده شما به گیربکس فرمان می دهید که از کدام چرخ دنده برای انتقال قدرت استفاده کند. سیستم کلی فعالیت گیربکس های اتوماتیک نیز به همین صورت است. برای تعمیر انواع گیربکس ها می توانید به تعمیرگاه گیربکس در حکیمیه مراجعه کنید.


تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتومات در حکیمیه:


تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتومات در حکیمیه، گیر بکس ها انواع مختلفی دارند. گیربکس ها معمولا به دو دسته گیربکس های اتوماتیک و گیربکس های دستی تقسیم می شوند. در بیشتر ماشین های قدیمی از گیربکس های دستی استفاده شده است. در هنگام رانندگی با ماشین هایی که گیربکس دستی دارند تغییر چرخ دنده ها کاملا به عهده راننده می باشد. راننده خودرو هنگام تغییر دنده باید به میزان دور موتور دقت کند، هرگاه دور موتور افزایش پیدا کرد فرد به وسیله پدال کلاج و دسته دنده، دنده ماشین را تغییر می دهد. این شیوه در ماشین های قدیمی و ماشین های تولید داخل رایج می باشد.
نوع دوم گیربکس ها، گیربکس های دنده اتوماتیک هستند. با توجه به پیشرفت تکنولوژی و به مرور زمان گیربکس های دنده اتوماتیک جایگزین گیربکس های دنده ای شده اند. ساختمان اصلی گیربکس های دنده اتوماتیک کاملا مشابه گیربکس های دنده ای می باشد، اما یک تفاوت بسیار بزرگ دارند. تفاوت بین گیربکس های دنده اتوماتیک با گیر بکس های دنده ای حذف کلاج می باشد. تغییر دنده در ماشین هایی که گیربکس های دنده اتوماتیک دارند به عهده راننده نیست درواقع خودرو با استفاده از هوش مصنوعی و سنسورهای داخلی، دنده را باتوجه به دور موتور تغییر می دهد. مغز کامپیوتر دستگاه با افزایش یا کاهش دور موتور تشخیص می دهد که باید دنده را تغییر دهد.
برای تعمیر گیربکس های دنده اتوماتیک یا گیربکس های دنده ای می توانید با تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتومات در حکیمیه در ارتباط باشید.


تعمیرات گیربکس اتومات در حکیمیه:


تعمیرات گیربکس اتومات در حکیمیه، گیربکس های دنده اتوماتیک مزیت های بسیار زیادی نسبت به گیربکس های دنده ای دارد. امروزه بسیاری از کمپانی های بزرگ و معروف دنیا از گیربکس های دنده اتوماتیک برای خودروهای تولیدی خود استفاده می کنند. یکی از مهم ترین مزایای گیربکس های دنده اتوماتیک حذف راننده در تغییر دنده می باشد. رانندگی کاری پرفشار و حساس است که با کمک گیربکس های دنده اتوماتیک و تعویض خودکار دنده این فشار کمتر و رانندگی آسان تر می شود. عوض کردن مداوم دنده کاری دشوار است که گاهی ممکن است باعث عصبانیت راننده شود، شرکت های بزرگی مثل آئودی، بنز و... برای راحتی و حفظ آرامش راننده های خود  از گیربکس های دنده اتوماتیک برای ماشین های تولیدی خود استفاده می کنند.
چند نمونه از مزایای دیگر گیربکس های اتومات:
1- کاهش استهلاک
2-  کم رنگ شدن فعالیت راننده
3- کاهش میزان خطا
4- احتمال خرابی پایین می آید
5- کاهش آمار تصادفات
6- افزایش تمرکز راننده
برای راحتی در هنگام رانندگی می توانید از خودروهایی با گیربکس های دنده اتوماتیک استفاده کنید. در صورت خرابی گیربکس خودروی خود می توانید به تعمیرات گیربکس اتومات در حکیمیه مراجعه کنید.


تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتومات در حکیمیه:


تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتومات در حکیمیه، جعبه دنده های غیر اتوماتیک به دو دسته تقسیم می شوند. در خودروهای امروزی می توان دنده ها را بدون ترتیب تعویض کرد. برای مثال راننده می تواند دنده را از 2 به 6 تغییر دهد. اما در بسیاری از خودروهای قدیمی و موتور سیکلت های جدید از جعبه دنده های ترتیبی استفاده می شد. مثلا اگر دنده روی 4 بود راننده فقط می توانست یک دنده پایین تر یا یک دنده بالاتر را انتخاب کند. عوض کردن دنده با این گیربکس های ترتیبی بسیار آسان تر از گیربکس های بدون ترتیب است. از گیربکس های ترتیبی معمولا برای موتور سیکلت ها و ماشین های مسابقه ای استفاده می کنند. اگر گیربکس موتور یا ماشینتان آسیب دیده است برای تعمیر آن می توانید به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتومات در حکیمیه مراجعه کنید. شماره های درج شده در آگهی متعلق به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتومات در حکیمیه می باشد.


تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک در حکیمیه:


تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک در حکیمیه، گیربکس های دنده اتوماتیک نیز دو نوع دارند. این جعبه دنده های خودکار، استاندارد یا CVT نامیده می شوند. گیربکس های اتوماتیک با دنده های متغیر نیز انواع مختلفی دارند. گیربکس های دنده اتوماتیک در کل نسبت به نمونه های CVT تفاوت ساختاری دارند. گیربکس های اتوماتیک استاندارد کارشان شبیه جعبه دنده های دستی می باشد. این گیربکس ها نیازی به فشار بر اهرم تغییر دهنده ی سرعت ندارند. در مدل CVT سیستم انتقال نیرو فقط به وسیله ی یک دنده کار می کند و دنده های مختلف در ساختار آن  وجود ندارد. این نوع گیربکس ها دارای دنده بی نهایت هستند و عوض کردن دنده در آنها کار بسیار آسانی است و اصلا حس نمی شود. گیربکس مدل سی وی تی دارای دو قرقره است که به وسیله تسمه به یکدیگر متصل می شوند.
اگر برای تعمیر انواع گیربکس های اتوماتیک مثل گیربکس های دنده اتومات CVT یا گیربکس های اتوماتیک استاندارد به دنبال تعمیرگاهی معتبر هستید پیشنهاد ما به شما تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک در حکیمیه است.


مرکز تعمیر گیربکس اتومات در حکیمیه:


مرکز تعمیر گیربکس اتومات در حکیمیه، اگر می خواهید بدانید گیربکس ها در اتومبیل چگونه پنج یا شش دنده عوض می کنند می توانید ادامه این مطلب را مطالعه کنید.
حالت های مختلف دسته دنده هایی با 6 دنده:
1- دنده خلاص: در این حالت گیربکس در حالت خلاص قرار دارد و هیچ کدام از دنده ها حرکت نمی کنند و درگیر نیستند.
2- دنده یک: وقتی دسته دنده را به سمت چپ می بریم و سپس به جلو هل می دهیم دنده یک درگیر می شود.
3- دنده دو: با حرکت دسته دنده به سمت چپ، و عقب بردن آن دنده دو درگیر می شود.
4- دنده سه:زمانی که دنده در وسط قرار می گیرد با هل دادن آن به سمت جلو دنده 3 درگیر می شود.
5- دنده چهار: وقتی دسته دنده در قسمت وسط قرار دارد با عقب کشیدن آن دنده چهار انتخاب می شود.
6- دنده عقب: با قرار دادن دنده بین دنده پنج و دنده عقب و سپس با عقب بردن دسته دنده خودرو وارد دنده عقب می شود.
برای کسب اطلاعات در مورد هزینه انواع گیربکس ها می توانید به آدرس موجود در آگهی که متعلق به مرکز تعمیر گیربکس اتومات در حکیمیه است مراجعه کنید. شماره های درج شده در آگهی مربوط به مرکز تعمیر گیربکس اتومات در حکیمیه است.

افزودن به علاقه مندی ها

منطقه

تهران
نشانی

موقعیت